Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


19 Οκτωβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 18ης Οκτωβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 19ης Οκτωβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

    · Η ώρα 23.51 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εμπορικό όχημα μάρκας Citroen Berlingo το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι σε ανοικτό χώρο στα Πολεμίδια Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβ. Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού με ένα πυροσβ. όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00.14. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

    · Η ώρα 23.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβ. Σταθμό Ακρόπολης Λευκωσίας ‘Λοχία Σπύρου Τταντή’ με δύο πυροσβ. οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00.21. Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα με το περιεχόμενο του έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα στο διαμέρισμα. Οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων εξήλθαν με ασφάλεια και δεν κινδύνευσαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

    · Η ώρα 04.31 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας Nissan Terrano και μάρκας Hummer τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον ισόγειο χώρο στάθμευσης τριώροφης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Λακατάμια. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβ. Σταθμό Λακατάμιας με δύο πυροσβ. οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.04. Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστη και η βαφή του χώρου στάθμευσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Προσβασιμότητα Όροι Χρήσης