Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Ανακοινώσεις


Επιστημονική Ημερίδα
"Ψυχοσωματικές επιδράσεις από τις τεχνολογικές καταστροφές" - 02/04/2017 12:37:15 μμ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποίησε Επιστημονική Ημερίδα την Τρίτη στις 28 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα τελετών ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Είναι αναντίλεκτο ότι η τεχνολογική και ενεργειακή ανάπτυξη του τόπου μας φέρνει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις. Ως Υπηρεσίες πρώτης και δεύτερης ανταπόκρισης καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε επεισόδια που αφορούν στη διαχείριση επικίνδυνων ουσιών που πιθανόν να επηρεάσουν τόσο τον ανθρώπινο οργανισμό όσο και το ευρύτερο περιβάλλον. Γι’ αυτό το λόγο οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε.

Για τη Πυροσβεστική Υπηρεσία η ασφάλεια κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα ενώ η κατοχύρωση της ασφάλειας του πολίτη συνιστά κανόνα.

Οι ομιλητές (ακαδημαϊκοί) εγνωσμένου κύρους τόσο από το εξωτερικό όσο και από πανεπιστήμια της Κύπρου επικεντρώθηκαν στην ψυχολογική και σωματική επίδραση των επικίνδυνων ουσιών τόσο στα μέλη των εμπλεκόμενων ομάδων βοήθειας όσο και στον πληθυσμό. Επισήμαναν τις δυσκολίες, τις επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία αλλά και τους τρόπους διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων κρίσεως.
Αν δεις φωτιά

Αν δεις φωτιά

Εκστρατεία Πυρ.Υπ. 
‘’ Πως ο πολίτης αντιδρά με ασφάλεια ‘’

Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΠΥΡΑΣΦ

ΕΞ-ΠΥΡ

ΑΝΛΥΠΑΠ

ΠΥΡΟΣΥΝ

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Ενημέρωσέ με

«Ήρων»

“SAFED”