Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Ανακοινώσεις


Εβδομάδα Πυρασφάλειας 24 – 30 Απριλίου 2017
Δημοσιογραφική Διάσκεψη 24 Απριλίου 2017 - 25/04/2017

H έναρξη της Εβδομάδας Πυρασφάλειας ανακοινώθηκε κατά τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, στις 24 Απριλίου. Στην εκδήλωση τονίστηκε η σημασία της πρόληψης μέσω της ενημέρωσης του κοινού και της προενεργητικής δράσης απέναντι στους κινδύνους μίας πυρκαγιάς.

Με μήνυμα «Μαθαίνω, Ενεργώ, Προστατεύομαι» διοργανώνεται η Εβδομάδα Πυρασφάλειας από τις 24 – 30 Απριλίου 2017, που τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου. Με το τρίπτυχο της ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας στα θέματα της Πυρασφάλειας, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ δίνουν, για 16η συνεχή χρονιά, τον κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Πυρασφάλειας θα κορυφωθούν την Κυριακή 30 Απριλίου στις Φοινικούδες Λάρνακας, με τη διεξαγωγή των Πυροσβεστικών Αγώνων. Σε αυτούς θα συμμετέχουν πυροσβέστες από Κύπρο και Ελλάδα που θα διαγωνιστούν σε συναφή με την εργασία τους αγωνίσματα. Στην εκδήλωση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πυρασφάλεια και τα παιδιά θα απολαύσουν δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για αυτά με πολλά δώρα.
Αν δεις φωτιά

Αν δεις φωτιά

Εκστρατεία Πυρ.Υπ. 
‘’ Πως ο πολίτης αντιδρά με ασφάλεια ‘’

Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΠΥΡΑΣΦ

ΕΞ-ΠΥΡ

ΑΝΛΥΠΑΠ

ΠΥΡΟΣΥΝ

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Ενημέρωσέ με

«Ήρων»

“SAFED”