Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Ανακοινώσεις


Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Αρχηγού Αστυνομίας - 17/06/2020


Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Κύπρο Μιχαηλίδη στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου είχε συνάντηση με την Ηγεσία και άλλα στελέχη και μέλη της εν όψη της αφυπηρέτησής του.
Ο Αρχηγός Αστυνομίας ευχαρίστησε την Ηγεσία και τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε την  Αστυνομία από διάφορες θέσεις, αναφέροντας ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον πολίτη και την κοινωνία.
 Συνεχάρη επίσης τα μέλη μας για την προσπάθεια και την συμβολή τους στο ανακριτικό έργο, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και αντιμετωπίζοντας πολλούς κινδύνους.
Ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειες τους ότι καλύτερο.
Από πλευράς του, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αστυνόμος Α΄ Πολύβιος Χατζηβασιλείου, αναφερόμενος στον Αρχηγό Αστυνομίας είπε ότι βρισκόταν πάντα κοντά στη Πυροσβεστική και σε όλα τα σοβαρά επεισόδια που την απασχόλησαν, επιδεικνύοντας πάντοτε προσωπικό ενδιαφέρον, από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε στην Αστυνομία.
Κλείνοντας, του ευχήθηκε ότι καλύτερο στη μετέπειτα ζωή του.Αν δεις φωτιά

Αν δεις φωτιά

Εκστρατεία Πυρ.Υπ. 
‘’ Πως ο πολίτης αντιδρά με ασφάλεια ‘’

Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΠΥΡΑΣΦ

ΕΞ-ΠΥΡ

ΑΝΛΥΠΑΠ

ΠΥΡΟΣΥΝ

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Ενημέρωσέ με

«Ήρων»

“SAFED”