Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Ανακοινώσεις


Μήνυμα Αναπλ. Διευθυντή Π.Υ. επί ευκαρία των εορτών του Πάσχα - 17/04/2020


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ζούμε φέτος την Εβδομάδα των Θείων Παθών μέσα στη δοκιμασία της πανδημίας που προέκυψε και εξακολουθεί να μαστίζει τον τόπο μας και όλη γενικά την υφήλιο. 
Έχω πλήρη επίγνωση του δύσκολου και επικίνδυνου εργασιακού περιβάλλοντος, στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε τώρα στις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν ένεκα του κορωνοϊού αλλά και προηγουμένως. Το έργο μας τυγχάνει αναγνώρισης και η επιτυχία αυτή με το δικό μας υψηλό επαγγελματισμό αλλά και την ταυτόχρονη ανθρώπινη μας προσέγγιση στις ιδιαίτερες αυτές στιγμές,  κέρδισε ακόμη περισσότερο την εκτίμηση των πολιτών.
Είναι λοιπόν ώρα περισυλλογής, ώρα που θεωρείται απαραίτητο να αναθεωρηθούν και να καλλιεργηθούν βασικές αρετές όπως η σύνεση, η φρόνηση, η προνοητικότητα και η ανθρωπιά. Συνειδητοποιούμε και την ανάγκη να βαδίσουμε μέσα σε ένα πνεύμα αγωνιστικότητας, αποβάλλοντας κάθε φόβο και άγχος. 
Χωρίς αμφιβολία μας ενισχύει η πίστη μας στο Θεό και η συνείδηση ότι αυτό τον καιρό αντιδρούμε σωστά, με πρώτιστο στόχο τον περιορισμό της επιδημίας,  μάχη που πρέπει να κερδίσουμε γρήγορα για την επιστροφή στον ομαλό κοινωνικό βίο, σε συνθήκες ευημερίας.
Ας ζήσουμε λοιπόν την Ανάσταση του Χριστού και το ανέσπερον φως της, ως προσδοκία προσωπικής και κοινωνικής ανάτασης.
Εύχομαι σε όλες και όλους προσωπικά σε σας και στις οικογένειες σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Αν δεις φωτιά

Αν δεις φωτιά

Εκστρατεία Πυρ.Υπ. 
‘’ Πως ο πολίτης αντιδρά με ασφάλεια ‘’

Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΠΥΡΑΣΦ

ΕΞ-ΠΥΡ

ΑΝΛΥΠΑΠ

ΠΥΡΟΣΥΝ

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Ενημέρωσέ με

«Ήρων»

“SAFED”