Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Ανακοινώσεις


ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - 06/05/2019


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στις 12 Μαΐου 2019 ημέρα Κυριακή στα πλαίσια της τελετής λήξης της Εβδομάδας Πυρασφάλειας θα διοργανωθούν για 6η συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη της CNP Ασφαλιστικής οι Πυροσβεστικοί Αγώνες με συμμετοχή Πυροσβεστών από την Ελλάδα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Βρετανικών Βάσεων και την Κύπρο.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στο παραλιακό μέτωπο του Κάστρου Πάφου μεταξύ των ωρών 11.00 – 14.00 και θα περιλαμβάνουν 4 αγωνίσματα σχετικά με το επάγγελμα του Πυροσβέστη με χρήση πυροσβεστικής εξάρτυσης.
 
 Με σκοπό φέτος να αναβαθμίσουμε την ημέρα που κλείνει η Εβδομάδα Πυρασφάλειας πέραν των Πυροσβεστικών Αγώνων πρόθεση μας είναι να επιδειχθούν στο κοινό πυροσβεστικά οχήματα και να διεξαχθούν παιδικοί πυροσβεστικοί αγώνες υπό την καθοδήγηση Πυροσβεστών όπου μετά το πέρας της συμμετοχής τους θα τους παραχωρείται πιστοποιητικό συμμετοχής. Επιπρόσθετα μέσα στα πλαίσια της όλης εκδήλωσης θα υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες για παιδιά. Θα παραχωρούνται  μικρά αναμνηστικά δώρα προς τα παιδιά και θα γίνεται διανομή διαφωτιστικού υλικού σε θέματα πρόληψης.
 
Ως εκ των πιο πάνω σας προσκαλούμε στην εκδήλωση η οποία θα σημάνει και την τελετή λήξης της Εβδομάδας Πυρασφάλειας με την προσδοκία ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Αν δεις φωτιά

Αν δεις φωτιά

Εκστρατεία Πυρ.Υπ. 
‘’ Πως ο πολίτης αντιδρά με ασφάλεια ‘’

Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΠΥΡΑΣΦ

ΕΞ-ΠΥΡ

ΑΝΛΥΠΑΠ

ΠΥΡΟΣΥΝ

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Ενημέρωσέ με

«Ήρων»

“SAFED”