Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Ανακοινώσεις


Κοπή Βασιλόπιττας της Οργάνωσης Συνταξιούχων Πυροσβεστών Κύπρου - 21/01/2018


Την Κυριακή, 21/01/2018 και ώρα 1300, τελέστηκε στη Λευκωσία η κοπή της βασιλόπιττας της Οργάνωσης Συνταξιούχων Πυροσβεστών Κύπρου (Ο.ΣΥ.ΠΥ.Κ), στην παρουσία του Υπαρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη, του Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη, του Μητροπολίτη Κυρήνειας Σεβασμιότατου κ. Χρυσόστομου και του Β/Διευθυντή (Ε) & (Εκπ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Λ. Λεωνίδου.

Ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, με την ευκαιρία αυτή, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τα μέλη της Οργάνωσης Συνταξιούχων Πυροσβεστών Κύπρου και τους λοιπούς παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Σημείωσε επίσης πως η Ηγεσία της Αστυνομίας θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους συνταξιούχους Πυροσβέστες και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη προς το Σύνδεσμο τους.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανάφερε ακόμα ότι, η Αστυνομία επενδύει και βασίζεται πολύ στη βοήθεια από τα πρώην μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας γενικότερα, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας τους και της διαχρονικής εθελοντικής τους προσφοράς.

Τελειώνοντας, ο Υπαρχηγός συγχάρηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του (Ο.ΣΥ.ΠΥ.Κ) για τη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης, η οποία συμβάλει στη δημιουργία μίας αρμονικής σχέση μεταξύ των συνταξιούχων Πυροσβεστών.Αν δεις φωτιά

Αν δεις φωτιά

Εκστρατεία Πυρ.Υπ. 
‘’ Πως ο πολίτης αντιδρά με ασφάλεια ‘’

Έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΠΥΡΑΣΦ

ΕΞ-ΠΥΡ

ΑΝΛΥΠΑΠ

ΠΥΡΟΣΥΝ

Δημόσιες Συμβάσεις (e-procurement)

Ενημέρωσέ με

«Ήρων»

“SAFED”