Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


3 Απριλίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Απριλίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 3ης Απριλίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια ,9 πυρκαγιές ,10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

    · Η ώρα 21.36 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία ,στο χωριό Μαντριά στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.44. Η πυρκαγιά βρισκόταν στο ισόγειο υπνοδωμάτιο της οικίας το οποίο έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό επηρεάστηκε και η υπόλοιπη οικία. Η είσοδος στη οικία έγινε από την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου η οποία δεν ήταν κλειδωμένη την ώρα της πυρκαγιάς . Η οικία ήταν ακατοίκητη και δεν υπήρχε ούτε ηλεκτρικό ρεύμα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

    · Η ώρα 03.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια στην Λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λευκωσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.22. Η πυρκαγιά βρισκόταν εντός του χώρου της καφετέριας. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές μέρος του εξοπλισμού της καφετέριας. Από τον καπνό επηρεάστηκε η υπόλοιπη καφετέρια. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε εμπρησμό.

Προσβασιμότητα Όροι Χρήσης