Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


8 Σεπτεμβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 7ης Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 8ης Σεπτεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια ,12 πυρκαγιές ,13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

    · Η ώρα 16.30 λήφθηκε κλήση για τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, παρά την βιομηχανική περιοχή Εργατών όπου ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Ημιφορτηγό μάρκας ΚΑΙ, εμπορικό όχημα μάρκας Toyota και ημιφορτηγό όχημα μάρκας Ford. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας. Ένα άτομο (οδηγός του ΚΙΑ) απεγκλωβίστηκε με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης και αφού τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόμα 3 τραυματισμένα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

    · Η ώρα 04.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε περίπτερο στην Μακεδονίτισσα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας. Από την πυρκαγιά το περίπτερο και ο εξοπλισμός του έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Έγινε προληπτική εκκένωση των 2 διαμερισμάτων πάνω από το περίπτερο σύνολο 5 άτομα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία
Προσβασιμότητα Όροι Χρήσης