Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


8 Ιουνίου 2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 7ης Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 8ης Ιουνίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 36 κλήσεις για βοήθεια ,25 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις.

    · Η ώρα 14.59 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμα και 10 μεγάλες μπάλες σανού σε χωράφι κοντά στο ¨Grammar School¨ στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας με τρία στελεχωμένα πυροσβ. οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.45. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλε και ένα πυροσβ. όχημα από το Τμ. Δασών. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από εκσκαφέα λόγω Μηχανικής / Ηλεκτρικής βλάβης που ασχολείτο με χωματουργικές εργασίες και ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς.

    · Η ώρα 19.17 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Οδό Αθηνών στην Πέγεια. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβ. οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.52 Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημίες έπαθε η κουζίνα και το καθιστικό του διαμερίσματος Από τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα. Η ένοικος του διαμερίσματος εγκατέλειψε με ασφάλεια το διαμέρισμα. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.
Προσβασιμότητα Όροι Χρήσης