Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


23 Σεπτεμβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 22ης Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 23ης Σεπτεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 38 κλήσεις για βοήθεια ,25 πυρκαγιές ,10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

    · Η ώρα 09.16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στον πρώτο όροφο ιδιωτικής κατοικίας στον Λυκαβητό, Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους πυροσβ. σταθμούς Λευκωσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ήταν στο καθιστικό της οικίας. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο εξοπλισμός του καθιστικού της κατοικίας και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές. Από τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η κατοικία. Δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αποτσίγαρο.

    · Η ώρα 18.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά κουζίνα διαμερίσματος στην κοινότητα Αργάκας στην Επαρχία Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον πυροσβ. σταθμό Πόλης Χρυσοχούς με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε εξοπλισμός της κουζίνας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Π.Υ. από τον ιδιοκτήτη με πυροσβεστήρα. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε εξαερισμός και επιθεώρηση. Δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ανεπιτήρητο μαγειρικό σκεύος με λάδι.
Προσβασιμότητα Όροι Χρήσης