Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


17 Σεπτεμβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 16ης Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 17ης Σεπτεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 40 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές ,18 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

    · Η ώρα 00.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο κτιριακού συγκροτήματος στην Κισσόνεργα στην Επαρχία Πάφου. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε εξοπλισμός του διαμερίσματος. Από τον καπνό ζημιά έπαθε η βαφή ολόκληρου του διαμερίσματος. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η ένοικος έπαθε ελαφρά εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθεια της να κατασβήσει την πυρκαγιά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

    · Η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ανταποκρίθηκε συνολικά σε τέσσερα περιστατικά νστην Επαρχία Λευκωσίας ( τρία ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων από δημόσους δρόμους και μία άντληση όμβριων υδάτων από υποστατικό).
Προσβασιμότητα Όροι Χρήσης